Winnaar van meer dan honderdduizend euro

Dinana was de eerste speler bij EazeGames die meer dan €100.000,- heeft gewonnen. Wat is haar geheim?

Bij kansspelen websites zoals online casino's, is het niet vreemd om te vernemen dat er spelers zijn die veel geld hebben gewonnen. Met bijvoorbeeld progressieve jackpots van minstens een miljoen euro, heb je elk jaar wel een aantal miljonairs erbij. Dat er een top-speler bij EazeGames meer dan honderdduizend euro heeft gewonnen, is meer bijzonder te noemen. EazeGames biedt namelijk geen kansspelen aan, maar vaardigheidsspellen (skill-based games). Het gaat dus om de vaardigheid van de speler om te kunnen winnen, een kansspel element is bij alle games niet aanwezig. EazeGames is legaal in 13 landen en heeft meer dan 1 miljoen spelers op z'n platform. Met een inzet vanaf €1,20 tot maximaal €6,00 en prijzen tot maximaal €10,00 (los gezien van grote toernooien) is meer dan een ton winnen wel erg bijzonder. Het was maart 2023 toen de speler Diana het voor elkaar kreeg.

EazeGames winnaar

Top-speler Diana

Het is gezien de maximaal te winnen prijzen wel duidelijk dat Diana erg veel spellen heeft gespeeld om zoveel geld bij elkaar te hebben gewonnen. Het koste haar meer dan 20.000 gespeelde games. Met zoveel gespeelde spellen bleek Diana wel een zeer bekwame en competitieve speelster te zijn. Logisch dat EazeGames haar gevraagd heeft of ze akkoord zou gaan met een interview. Gelukkig was ze hiertoe bereid.

Wil je iets over jezelf vertellen?

"Diana Ionela is mijn naam, vandaar ook mijn EazeGames gebruikersnaam. Ik ben 22 jaar en ik ben sowieso een zeer competitief meisje. Als ik iets wil, dan zorg ik ervoor dat ik het krijg. Deze instelling had ik ook met EazeGames."

Heb je hobby's buiten EazeGames?

"De laatste jaren, sinds de coronapandemie, ben ik eraan gewend geraakt meer tijd thuis door te brengen dan voorheen. Hierdoor ben ik nieuwsgierig geworden naar manieren om online geld te verdienen en kwam ik op jullie platform terecht. Voorheen hou ik vooral van sporten, zoals volleybal en naar de sportschool gaan."

Wanneer begon je met spelen bij EazeGames?

"In januari 2019 ben ik begonnen met spelen."

Wat is je favoriete game?

"De eerste game die ik speelde, was Bubble Shooter. Ik kwam er al snel achter dat ik in dit spelletje erg goed ben en steeds beter werd. Het is nu nog steeds mijn favoriete game."

Wat was ervoor nodig om topspeler te worden?

"Eigenlijk niet zo veel. Ik doe in ieder geval niets speciaals. Mijn vaardigheden werden steeds beter door gewoon te spelen. Het helpt ook wel om bewust toernooien en wedstrijden te kiezen."

Kan iedereen een topspeler worden?

"Ik denk het wel. Iedereen kan een winnaar worden als ze veel spelen en de ambitie hebben om steeds de eerste te worden."

Heb je tips voor nieuwe spelers?
"De belangrijkste tip: geef niet op. De meeste spelers beginnen met EazeCoins om mee te spelen, totdat ze beter worden om voor echt geld te spelen. Het is nou eenmaal zo dat hard werken beloond wordt."

EazeGames

Oefen gratis en wordt vaardig

Wij van gamenvoorgeld.nl vinden het interview aan de korte kant en zijn eigenlijk ook wel benieuwd of de €100.000,- de netto behaalde winst is. Of is dat het bedrag wat ze bij elkaar heeft gewonnen en moet daar eigenlijk de inzetten van meer dan 20.000 gespeelde spelen er nog van af om de nettowinst te kunnen bepalen. Het antwoord hierop kunnen wij hopelijk snel geven.

Wel vinden wij het leuk om van Diana terug te horen dat in principe iedereen een winnaar kan worden. Natuurlijk heb je ook bij behendigheidsspellen te maken met zowel winnaars als verliezers. Echter door veel te oefenen word je als speler vaardig. Niet iedereen heeft het geduld of de tijd om in de gratis speelmodus met EazeCoins onderlinge wedstrijden aan te gaan. En juist met dit gegeven kan je je voordeel doen. Oefen veel gratis en je merkt dat je steeds beter wordt en vaker gaat winnen. En dan is het moment aangebroken om met echt geld te gaan spelen.

Wees je er wel van bewust dat EazeGames onderlinge spelers aan elkaar koppelt op basis van een soortgelijk vaardigheidsniveau. Dit zorgt voor een eerlijk spel, maar zorgt er ook voor dat het een uitdaging blijft om steeds vaardiger te worden. Tip: kies een game die je leuk vindt en waar je goed in bent. Het kan leuk zijn om ook andere games te spelen, maar doe dat dan in de gratis oefenmodus.