Gratis spelen

De Skill-Based Games gratis spelen kan net zo leuk zijn als voor geld.

"Speel games en win prijzen", natuurlijk is het vooral leuk als je games speelt en gelijk geld kan winnen door simpelweg je tegenstander te verslaan. Dit betekent echter niet dat gratis spelen niet leuk kan zijn. In tegendeel zelfs! Wij raden je sowieso aan om bij EazeGames niet gelijk geld te gaan storten. Zij bieden namelijk een onbeperkte gratis speelmodus aan en dat voor zowel de spelers met als zonder spelersrekening. Het platform bezoeken via de website of app en je ziet gelijk dat je 200 EazeCoins tot je beschikking hebt. EazeCoins is de fictieve speelgeld valuta. Speel je een game, dan zet je 12 EazeCoins in en bij winst is je prijs 20. Indien het saldo de nul bereikt, dan wordt het binnen een minuut automatisch aangevuld tot 200 EazeCoins. Dit betekent dus gegarandeerd gratis kunnen gamen met fictief speelgeld. Het leuke is dat je zowel als aangemelde speler als niet aangemelde gastspeler het EazeCoins saldo up to date kan zien. Heb je een paar keer gewonnen en een saldo van 300, dan zal je bij het opvolgende bezoek dat saldo ook zien. Als gastspeler moet je dan niet je cookies en tijdelijke internetbestanden opschonen.

Gratis spelen

Ervaar speelplezier en wordt vaardig

Het grootste voordeel van gratis spelen is natuurlijk dat je geen geld kan verliezen en toch speelplezier kan beleven. Je neemt het namelijk ook in de gratis speelmodus op tegen echte mensen. Door simpelweg te spelen zal je steeds vaardiger worden en een beter spelresultaat behalen. Bij veel spellen gaat het namelijk om snelheid, inzicht, vooruit kunnen denken, geduld, enz. Juist het ontwikkelen van de benodigde skills maakt het leuk. Dit is zelfs bij de meest eenvoudige games het geval, zoals One Tap en Match 3.

Sowieso zijn alle vaardigheidsspelletjes in principe eenvoudig te spelen. Maar vergis je niet. De basis is dan wel eenvoudig, maar om te winnen is enige spelkennis vereist. Neem een spel als "9 Ball Pool". Je moet echt even door hebben hoe je de keu kan verplaatsen en de stootkracht kan aanpassen. Het leren van trick-shots voor extra punten kan altijd later nog. Kom je er in de basis even niet uit? Je kan altijd op deze website, maar ook binnen een speelscherm van EazeGames zelf de speluitleg bekijken.

Hebben wij al gezegd dat gratis de skill-based games spelen ook al leuk is? Natuurlijk heeft EazeGames zelf liever dat spelers de overstap maken naar een echt geld spel. Daar ligt immers hun verdienmodel. Je zal dan ook regelmatig een schermpje te zien krijgen dat je geld kan storten en er een bonus bovenop kan krijgen. Heb je een spelersrekening geopend, dan ook zal je met e-mails worden verleid om speelgeld te kopen. En als je 18 jaar of ouder bent is daar natuurlijk ook helemaal niks mis mee. Het zijn geen kansspelen waarmee je duizenden euro's kan verliezen. Ook zal je niet het risico lopen om verslaafd te worden. Spelen voor echte geldprijzen is helemaal prima, maar blijven spelen met fictief speelgeld is ook helemaal goed!

EazeGames

Wil je de gratis speelmodus gebruiken om vooral vaardig te worden in een aantal games voordat je het opneemt voor echte geldprijzen tegen andere? Dat is natuurlijk een goede keuze. Richt je dan zeker op de skill-based games waar je sowieso al goed in bent. De meest populaire spellen zijn Bubble Shooter en Solitaire Skill Based, maar als deze niet je favoriet zijn is daar niks mis mee. Er zijn altijd wel tegenstanders te vinden bij alle vaardigheidsspellen met ruim 1,2 miljoen spelers uit verschillende Europese landen.