Vraag & Antwoord

Op Gamen voor Geld besteden wij vooral aandacht aan het leuke aspect, namelijk het spelaanbod van EazeGames. Op deze pagina gaan wij dieper in op de overige aspecten. Met dank aan de kennisbank van EazeGames.

Gaming

Hoe garandeert Eazegames een eerlijke matching van spelers?

EazeGames zal spelers matchen op basis van diverse criteria, waarbij het meest cruciale element het niveau van vaardigheid is dat een speler bezit in een bepaald spel. Door jouw prestaties in vorige wedstrijden te evalueren, analyseert ons algoritme je vaardigheden en selecteert het tegenstanders met vergelijkbare bekwaamheden. Hierdoor kan EazeGames eerlijke matchmaking aanbieden aan spelers.

Hoe kan je beter worden in de games?

Het begrijpen van de spelregels is essentieel om een hogere score te behalen. Zorg ervoor dat je de spelregels voor elk spel raadpleegt. Je kunt deze vinden door op 'Regels' bovenaan de spelpagina te klikken of binnen het spel zelf. Natuurlijk kan je ook in het menu van "gamen voor geld" de Eazegames speluitleg per game vinden.

Bovendien is het raadzaam om de tips en trucs te benutten die EazeGames je via e-mail stuurt voor elk spel.

Zodra je het spel volledig begrijpt, is het tijd om te oefenen. Je kunt EazeCoins gebruiken om vertrouwd te raken met het spel voordat je voor echte geldprijzen gaat spelen.

Moge de beste speler zegevieren!

Wat maakt de spellen van EazeGames anders dan bij andere gaming platforms?

EazeGames maakt het mogelijk voor gamers om echte prijzen te verdienen terwijl ze genieten van hun favoriete spellen. Om een eerlijke speelomgeving te waarborgen, biedt EazeGames uitsluitend spellen aan die volledig afhankelijk zijn van vaardigheid en geen willekeurige elementen bevatten. Hierdoor wordt gewaarborgd dat de uitkomst van het spel uitsluitend wordt bepaald door de bekwaamheid van de speler, zonder enige invloed van geluk.

Saldo

Hoe kan je geld storten?

Om geld aan je account toe te voegen, ga je simpelweg naar de Geld Toevoegen pagina en kies je het gewenste stortingsbedrag, variërend tussen €5 en €90.

Zodra je het stortingsbedrag hebt geselecteerd, kies je de gewenste betaalmethode en voltooi je het betalingsproces via onze Payment Service Provider. Je zult merken dat het gestorte bedrag binnen enkele seconden na een succesvolle transactie op je account wordt bijgeschreven.

Het goede nieuws is dat EazeGames geen verwerkingskosten in rekening brengt voor stortingen. Belangrijk om te vermelden is dat stortingen geen abonnement vormen, en EazeGames zal op geen enkele manier automatisch kosten in rekening brengen.

Voor nieuwe spelers is het nodig om je naam in te vullen en je land te selecteren voordat je een storting doet. Na de storting zal EazeGames je vragen om een account aan te maken, indien je er nog geen hebt.

Hoe kan je geld laten uitbetalen?

Om geld op te nemen van je EazeGames-account, volg deze stappen:

 • Ga naar 'Instellingen' en selecteer 'Uitbetalen'.
 • Vul de vereiste opnamegegevens in en sla deze op.
 • Kies het gewenste opnamebedrag en selecteer je voorkeursopnamemethode.

Houd rekening met de volgende informatie:

 • Het minimale opnamebedrag is € 10.
 • Er zijn verwerkingskosten van € 1 voor elke opname.
 • Als je een opname aanvraagt, komen alle beschikbare bonusgelden te vervallen.

Houd er rekening mee dat het verwerken van een uitbetaling doorgaans 1-2 werkdagen duurt, hoewel het tot 5 werkdagen kan duren. EazeGames voert een verificatie uit voor elke opname, dus zorg ervoor dat je je bankgegevens correct hebt ingevoerd. Als je opname langer dan 5 werkdagen duurt, dien dan een ticket in en we zullen je voorzien van meer informatie over de status van de opname.

Hoe werkt bonus cash?

In bepaalde situaties hebben spelers de mogelijkheid om bonusgeld te verkrijgen, dat zij kunnen benutten om deel te nemen aan cashwedstrijden of toernooien. Het is belangrijk om te onthouden dat bonusgeld niet kan worden opgenomen, en als je een opname aanvraagt, zal het bonusgeld verbeurd worden verklaard.

Bij deelname aan een wedstrijd of toernooi wordt het inschrijfgeld verdeeld in 90% echt geld en 10% bonusgeld. Als je als winnaar uit de bus komt, ontvang je je inschrijfgeld terug in dezelfde verhouding van echt geld en bonusgeld dat je hebt ingelegd. Dit wordt toegevoegd aan je saldo als 100% echt geld.

Als er niet voldoende echt geld beschikbaar is om 90% van de inschrijfkosten te dekken, zal een groter deel van het bonusgeld worden gebruikt, maar nooit meer dan 30% van het inschrijfgeld. Als je wel genoeg bonusgeld hebt, maar niet genoeg echt geld om 70% van het inschrijfgeld te dekken, dien je extra geld aan je account toe te voegen om aan de wedstrijd of het toernooi deel te kunnen nemen.

Wil je weten hoe je meer bonusgeld kunt krijgen? Bonus cash wordt vaak beloond wanneer je een storting doet op EazeGames. Zorg ervoor dat je de e-mails en de EazeGames Facebook-community in de gaten houdt voor actieve promoties of aanbiedingen met betrekking tot bonusgeld.

EazeGames

Incidenten

Wat gebeurt er als je verbinding verloren gaat tijdens een spel?

Zorg er altijd voor dat je een stabiele internetverbinding hebt voordat je begint met spelen op EazeGames. Mocht je tijdens een spel plotseling worden onderbroken, dan geven we je een korte pauze om terug te keren, zonder dat dit invloed heeft op je voortgang in het spel.

Het is echter belangrijk om te weten dat we niet kunnen onderscheiden of je de verbinding opzettelijk hebt verbroken of dat je het spel of het platform vrijwillig hebt verlaten. Daarom wordt na de toegestane onderbrekingsperiode de tijd in het spel gewoon voortgezet. Als je binnen deze periode terugkeert, kun je zonder problemen doorgaan met het spel. Als je echter terugkeert nadat de periode is verstreken, wordt de score die je hebt behaald vastgelegd en kan deze niet meer worden gewijzigd.

Ik ben niet gekoppeld aan een speler en mijn toegangsprijs is verdwenen

Indien we niet onmiddellijk een tegenstander van vergelijkbare vaardigheid kunnen lokaliseren, zullen we maximaal 4 dagen zoeken. Als er gedurende deze periode geen tegenstanders worden gevonden, wordt het inschrijfgeld aan je terugbetaald.

Raadpleeg het spelresultaat in het Geschiedenis-deelvenster, dat zich bevindt in het Menu. Houd ook nauwlettend je meldingen in de gaten, aangezien deze je informeren zodra de resultaten van het spel beschikbaar zijn.

Wat als ik een speler van oneerlijk spel verdenk?

Als je vermoedt dat er sprake is van oneerlijk spel, dien dan alsjeblieft een ticket in met uitgebreidere details, zodat ons team de kwestie grondig kan onderzoeken.

Waarom is mijn account op no-actief gezet?

EazeGames zet zich sterk in voor het handhaven van eerlijkheid in gaming en heeft een verscheidenheid aan cheatpreventiesystemen geïmplementeerd. Het kan voorkomen dat bepaalde acties op je account automatisch leiden tot een ban door onze systemen. Als je van mening bent dat deze ban onterecht is opgelegd, dien dan een ondersteuningsticket in, zodat we de situatie kunnen onderzoeken en indien nodig je account kunnen heractiveren.

Wij willen benadrukken dat beledigend gedrag ten strengste verboden is. Dit omvat, maar is niet beperkt tot:

 1. Opzettelijk invoeren van onjuiste, misleidende, defecte, of onvolledige informatie.
 2. Het openen van meerdere Spelersaccounts of het aanmaken van Spelersaccounts zonder de juiste autorisatie.
 3. Het plegen van fraude of pogingen daartoe, met name door het gebruik van mechanismen, software of scripts in samenwerking met de website die bedoeld zijn om het normale functioneren van de website te verstoren, om de gebruiker een oneerlijk voordeel te geven ten opzichte van normale gebruikers, of om de gamebesturing te manipuleren op een manier die normaal niet mogelijk zou zijn volgens de door Eazegames beschreven bedieningselementen. Ook het opzettelijk veroorzaken van onderbrekingen of fouten in een spel om de uitkomst te beïnvloeden, wordt hieronder verstaan
 4. Het nastreven van oneerlijke voordelen ten opzichte van andere spelers door oneerlijk gedrag van welke aard dan ook, waardoor eerlijke concurrentie in gevaar komt.
 5. Samenwerken met andere spelers op een manier die oneerlijk voordeel kan opleveren ten koste van beginnende gebruikers, waardoor hun kansen op eerlijk spelen en winnen worden verminderd.
 6. Het schenden van verdere regels of verplichtingen zoals uiteengezet in de Algemene Voorwaarden van onze diensten.

Hoe reset ik mij wachtwoord?

Om je wachtwoord opnieuw in te stellen, ga naar het menu en klik op 'Inloggen'. Op deze pagina zie je de optie 'Ik ben mijn wachtwoord vergeten'. Klik hierop en je wordt doorgestuurd naar de pagina 'Wachtwoord Vergeten'. Voer hier je e-mailadres in en klik op 'Wachtwoord Resetten'. Na bevestiging via de e-mail ontvang je een nieuw wachtwoord waarmee je kunt inloggen.

Als je later je wachtwoord wilt wijzigen, ga dan naar het 'Menu', klik op 'Instellingen' en selecteer 'Wachtwoord'. Hier kun je je eigen wachtwoord instellen.

Tijdens het aanmelden heb ik een verkeerde e-mail ingevuld, wat nu?

Het kan voorkomen dat je bij aanmelding per abuis een onjuist e-mailadres hebt ingevoerd. Momenteel is het niet mogelijk om je e-mailadres te wijzigen, daarom adviseren we je om een nieuw account aan te maken. Als je echter geld hebt gestort op een account met een foutief e-mailadres, verzoeken we je om een supportticket in te dienen. Onze klantenservice zal vervolgens het geld overboeken van het gastaccount naar het hoofdaccount.

Waarom staat mij storting niet op mijn account?

Het kan voorkomen dat een storting niet wordt bijgeschreven op je hoofdaccount wanneer je per abuis geld hebt gestort op een gastaccount, terwijl je al een bestaand account hebt. Als dit zich voordoet, verzoeken wij je om een ondersteuningsticket in te dienen. Ons klantenserviceteam zal vervolgens zorgdragen voor de overboeking van het geld van het gastaccount naar het hoofdaccount. We verzoeken je vriendelijk om zo veel mogelijk relevante informatie te verstrekken met betrekking tot de storting, zoals de datum en tijd van de transactie, het gestorte bedrag en een korte beschrijving van de situatie.

Wat kan ik doen als ik een bug heb gevonden?

Indien je een bug hebt ondervonden, vragen wij je vriendelijk om een supportverzoek in te dienen bij ons Helpcentrum en zo veel mogelijk relevante informatie te verstrekken. We stellen het zeer op prijs als je je GameID (te vinden in het Historie panel), screenshots en video's kunt toevoegen. Als je een inzet hebt verloren als gevolg van een bug, zullen wij deze compenseren.

Account & Privacy

Zijn er leeftijdsbeperkingen bij EazeGames?

Spelers die met echt geld willen spelen, moeten 18 jaar of ouder zijn..

Wat voor e-mails zal ik van EazeGames ontvangen?

EazeGames houdt je op de hoogte van belangrijke informatie over verschillende onderwerpen, waaronder:

 • Accountverificatie
 • De status van stortingen en opnames
 • Resultaten van wedstrijden
 • Wijzigingen in je wachtwoord
 • Antwoorden van de klantenservice
 • Tips, trucs en andere productgerelateerde informatie

Wat zijn en hoe werken de verifcatie lagen?

Des te hoger het bedrag is dat je op je account wilt behouden, des te meer informatie vragen we je te verstrekken om te voldoen aan alle regels en voorschriften omtrent het kennen van je klant (Know Your Customer, KYC).

Niveau 1: Accountsaldo tot € 100
Niveau 2: Accountsaldo tot € 5.000
Niveau 3: Accountsaldo tot € 10.000

Om je niveau te verhogen, ga naar de sectie 'Instellingen' en klik op 'Verificatie'. Houd er rekening mee dat deze niveaus van toepassing zijn op je huidige accountsaldo en niet op je winst. Het is alleen nodig om je niveau te verhogen als je van plan bent om meer geld in je EazeGames-account te behouden dan het maximale saldo dat bij je niveau hoort.

In welke landen kan je bij EazeGames spelen?

Gratis spelen is beschikbaar voor spelers over de hele wereld, met uitzondering van de Verenigde Staten. Momenteel worden cashcompetities geaccepteerd in de volgende landen:

 • Oostenrijk
 • België
 • Cyprus
 • Tsjechië
 • Denemarken
 • Duitsland
 • Luxemburg
 • Monaco
 • Nederland
 • Roemenië
 • Spanje
 • Verenigd Koninkrijk
 • Zweden
 • In de toekomst zullen er meer landen aan deze lijst worden toegevoegd.

  Disclaimer

  De kennisbank die wordt gebruikt in dit artikel is tot stand gekomen door middel van geavanceerde machine learning-technologie ontwikkeld door OpenAI. Deze technologie maakt gebruik van GPT-3.5, een krachtig taalmodel dat is getraind op een breed scala aan tekstbronnen tot aan mijn kennisafkappunt in september 2021. Het model heeft geleerd om menselijke tekst te begrijpen en kan vragen beantwoorden, teksten genereren en informatie verstrekken op basis van de input die het ontvangt.

  Het is belangrijk op te merken dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud die dit model genereert of de informatie die het verstrekt. De antwoorden en informatie die je hier ontvangt, zijn gegenereerd op basis van de trainingsdata en de input die je verstrekt. Deze antwoorden moeten niet worden beschouwd als definitief, absoluut of juridisch bindend. De kennisbank kan ook niet up-to-date worden gehouden, omdat deze niet automatisch wordt bijgewerkt na mijn kennisafkappunt in september 2021.

  Het is aanbevolen om de verstrekte informatie te verifiëren en te gebruiken als een startpunt voor verdere onderzoek en raadpleging van betrouwbare bronnen voor actuele en specifieke informatie. Gebruikers moeten hun eigen oordeel en discretie gebruiken bij het interpreteren en toepassen van de informatie die hier wordt verstrekt.