Promoties

Door de promoties die EazeGames bied kan je in ieder geval het extra vaak opnemen tegen andere spelers.

Online gamen voor geldprijzen bij EazeGames is spannend en leuk. Vooral het gegeven dat je eigen vaardigheid hét belangrijkste is om je tegenstander te kunnen verslaan, maakt het extra aantrekkelijk. Daarnaast is het prettig dat je tegenstander(s) op basis van je eigen spelniveau wordt bepaald. Als beginnende speler tref je zodoende niet een zeer bekwame tegenstander. Het is ook prettig dat je je eigen inzethoogte + de daarbij horende geldprijs kan bepalen. Zo speel je al een game met een inzet vanaf €1,20. EazeGames maakt het echter nog leuker en wel door de vele promoties die ze hun spelers bieden. Het zijn aanbiedingen, acties en promoties van zowel vaste als periodieke aard. Natuurlijk hebben zij mede als doel om de vele spelers loyaal te laten blijven aan hen, maar daar is niks mis mee. Daarnaast is er op het vlak van skill-based games niet echt een alternatief.

EazeGames promoties

Bonus

Het zal je niet kunnen ontgaan dat EazeGames een bonus biedt bij een eerste storting. Speel je in de fun modus met EazeCoins, dan krijg je af en toe een melding dat je geld kan storten en een bonus kan ontvangen. Na het aanmelden zal je hierover een mail krijgen, enz. Maar wat kan je verwachten?

  • €5,00 storten + €5,00 bonus
  • €10,00 storten + €10,00 bonus
  • €20,00 storten + €20,00 bonus
  • €30,00 storten + €30,00 bonus

Stort je bijvoorbeeld €20,00 dan heb je door de bonus totaal €40,00 speelgeld. Echter wees je er wel van bewust dat bonusgeld iets anders is dan het geld wat je stort. Bonus geld kan namelijk gebruikt worden om betaalde toernooien te spelen en is niet opneembaar. Bij deelname aan een wedstrijd of toernooi wordt het Inschrijfgeld gedekt met 90% echt geld en 10% Bonusgeld. Wanneer je een spel wint, ontvang je je Inschrijfgeld terug in dezelfde verhouding van echt geld en Bonusgeld dat je hebt betaald, boven op je inschrijfgeld als 100% echt geld. Is er onvoldoende echt geld beschikbaar om de 90% instapkosten te dekken, dan kan er tot maximaal 30% bonusgeld gebruikt worden.

Reken je dus niet rijk door de EazeGames promotie qua bonus, het is een leuk extraatje en niks meer. Naast de eerste storting bonus zal je via de mail regelmatig aanbiedingen krijgen die ook in het teken staan van bonussen.

EazeGames Facebook-community

Via persoonlijk gerichte e-mails zal je met enige regelmaat op de hoogte worden gebracht van lopende en komende promoties, acties, competities, en meer. Daarnaast is het een aanrader om deel te nemen aan de EazeGames Facebook-community. Zoek deze Facebookpagina zeker op of klik op de koppeling op hun site en ga ze volgen. Vrijwel dagelijks wordt er wel een promotie gepost waarbij het enkel een kwestie is van "Comment for a free rerward!". M.a.w. plaats een reactie met bijvoorbeeld de oplossing van een eenvoudig raadsel en vermeld even je EazeGames gebruikersnaam. Wat de beloning is? Vaak een verrassing, maar soms vooraf duidelijk.

Sowieso is het leuk om EazeGames te volgen op Facebook en dan niet alleen voor de promoties. Je zal op de hoogte worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen, maar ook regelmatig je mening kunnen geven.

EazeGames

Het is altijd leuk als je gebruik kan maken van promoties waarbij er geen storting vereist is en juist dat is aan de orde bij de Facebook acties. Zoals gezegd zal je met een e-mail ook aanbiedingen kunnen verwachten die wel in het teken staan van geld storten (bonussen e.d.). Maak hier enkel gebruik van als je toch al van plan was om speeltegoed te kopen. Verantwoord spelen is zelfs met vaardigheidsspellen belangrijk.