Archery World Tour

Test je vaardigheid als boogschutter tot het uiterste en versla je tegenstander om geld te kunnen winnen.

Boogschieten is een sport waar veel vaardigheid bij komt kijken. Bij "Archery World Tour" ga je online pijlen met je boog schieten en ook dan gaat het om vaardigheid. Wel is het zo dat je de basis snel door zal krijgen, waarna het een kwestie wordt van steeds beter worden. Zorgvuldig richten (en ga je dan ook voor de bonuspunten?) en op de windrichting en windkracht letten. Het is wat dat betreft fijn dat je onbeperkt gratis kan oefenen. Op het moment dat je boogschutter skills echt goed is, dan kan je het opnemen tegen andere voor echte geldprijzen.

Archery World Tour

Speluitleg Archery World Tour

Je hebt 3 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te scoren en daarmee je tegenstander(s) te verslaan. Zowel in de fun modus als voor echte geldprijzen neem je het op tegen echte mensen als tegenstander. EazeGames zorgt daarnaast voor een eerlijke vaardigheid game, door precies dezelfde game aan jou en je tegenstander(s) te bieden. Dus dezelfde doelen i.c.m. de wind omstandigheden. Op die manier is er nooit sprake van dat de ene speler een voordeel t.o.v. de andere heeft.

In de basis is Archery World Tour eenvoudig te leren. Speel je op je desktop: richt de boog door de muis in te drukken en laat los om te schieten. Speel je op je smartphone of tablet: richt met je vinger, door je vinger los te laten schiet je de pijl. Eenvoudig toch? Het is natuurlijk niet zo dat de boog helemaal stil te krijgen is tijdens het richten. Hij gaat wat heen en weer, waardoor het een kwestie wordt van op het goede moment de pijl los te laten. Qua de windrichting en windkracht is het oefenen en nog oefenen om ervaring op te doen.

Het online boogschieten wordt interessant gehouden met verschillende levels. Je zal minstens een bronzen medaille moeten halen om door te aan naar het volgende level. Links boven in het speelscherm zie je een meter. Deze geeft een goede indicatie van hoeveel punten je moet halen voor de medailles.

EazeGames

Het zal je vast weinig verbazen dat je het meeste aantal punten wint door de roos te raken. Dat klopt helemaal en daarnaast is het handig om te weten hoeveel punten de overige delen van het doel opleveren:

  • Midden in de roos in het witte deel: + 10 punten.
  • Het gele deel: + 9 punten.
  • Het rode deel: + 8 punten.
  • Het blauwe deel: + 6 punten.
  • Het zwarte deel: + 3 punten.
  • Het buitenste witte deel: + 1 punt

Als je mist krijg je natuurlijk helemaal geen punten. Dat is ook het geval als je het houten gedeelte op het doel raakt. Heb je het level met ballonnen schieten, dan krijg je voor elke ballon die je raakt een punt.