Spelen voor geld

De Skill-Based Games spelen voor echt prijzengeld maakt het gelijk een stuk spannender.

Op het moment dat je in één of meerdere games vaardig genoeg bent geworden in de funmodus, dan is het wellicht leuk om het op te nemen tegen andere met echt geld. Je kiest een inzethoogte + de bijbehorende geld prijs als je wint en neemt het op tegen echte mensen in 1-tegen-1 competities. Ook kan je altijd deelnemen aan toernooien met meerdere spelers en periodiek aan competities. Spelen voor echt geld is mogelijk als je 18 jaar of ouder bent en aanmelden is noodzakelijk, want het echte geld moet op een geregistreerd EazeGames account komen. Aanmelden is weinig meer dan het bedenken van een gebruikersnaam, invoeren van een geldig e-mailadres en gewenst wachtwoord. Ook zal je akkoord moeten gaan met de algemene voorwaarden, privacy beleid en annuleringsbeleid. Daarna is het een kwestie van je e-mail verifiëren en speelgeld te storten (iDeal mogelijk). Het voordeel van een spelersrekening: je kan je saldo eenvoudig en veilig bewaren. Ook zal je persoonlijke aanbiedingen kunnen ontvangen via de mail.

Spelen voor geld

Competities en toernooien

Om geld te kunnen winnen met de vaardigheidsspellen die EazeGames biedt is het nodig om het op te nemen tegen andere spelers. Dit zijn altijd echte mensen en kunnen spelers uit verschillende Europese landen zijn. Het werkt allemaal erg eenvoudig. Je kiest je favoriete game en kiest welke competitie of toernooi je wenst te spelen. Elk met z'n eigen inzet en prijzengeld. De standaard 1-tegen-1 competities:

  • 2 spelers - inzet €1,20 - prijs €2,00
  • 2 spelers - inzet €3,00 - prijs €5,00
  • 2 spelers - inzet €6,00 - prijs €10,00

Toernooien:

  • 8 spelers - inzet €2, prijzen €6,00 | €4,50 | €2,50

Naast bovenstaande opties heb je nog de mogelijkheid om periodiek deel te nemen aan bijvoorbeeld wekelijkse competities met een vaste prijzenpot. En juist deze zijn erg interessant te noemen. Je zal via de EazeGames website of app hiervan duidelijk op de hoogte worden gebracht.

Bij de eerste geld storting zal je kunnen rekenen op een bonus.

Zodra je EazeGames bezoekt en alles wat gaat uitproberen, zal het je niet kunnen ontgaan. Zij bieden nieuwe stortende spelers een bonus aan. €5,00 storten en je krijgt een €5,00 bonus, bij €10,00 storten ontvang je €10,00 bonusgeld, bij €20,00 storten kan je rekenen op €20,00 bonusgeld en bij €30,00 is de bonus (hoe kan het ook anders) maar liefst €30,00. Bonus geld kan gebruikt worden om betaalde toernooien te spelen en is niet opneembaar. Het dekt 10% (oplopend tot 30%) van het entreegeld. Voor meer info kan je in het Help Center van EazeGames meer lezen.

Naast de 100% stortingsbonus kan je met regelmaat gebruik maken van periodieke promoties. Hierover lees je meer op onze promoties pagina.

EazeGames

Bij de term "spelen voor geld" krijg je wellicht al snel het idee dat het te maken heeft met gokken. Hierover kunnen wij heel duidelijk zijn. EazeGames bied vaardigheid games aan en die bevatten geen toevalskarakter elementen. Het zijn dus absoluut geen kansspelen! Je kan het met een bescheiden inzet opnemen tegen andere van gelijke sterkte. EazeGames koppelt namelijk de tegenstanders op basis van het vaardigheidsniveau. Op die manier blijft het altijd eerlijk en heb je een reële kans om je tegenstander te verslaan.

Verantwoord spelen wordt natuurlijk wel als belangrijk gezien. Niet dat de games verslavingsgevoelig zijn, maar dan nog. Om die reden kan je pas spelen met echte inzetten als je 18 jaar of ouder bent.

Het aanmelden is zoals gezegd eenvoudig. Er worden weinig gegevens gevraagd en daarnaast zal alleen je mailadres worden geverifieerd. Dit is allemaal volledig legaal, immers ze vallen niet onder de kansspelwetgeving waar de aanmeld vereisten van totaal andere aard zijn. Wel zal je als EazeGames speler evt. rekening moeten houden met hun KYC regels en voorschriften. KYC staat voor Know Your Customer. In het kort komt het erop neer: hoe meer geld je op het account wilt houden, hoe meer informatie zij je vragen te verstrekken om te voldoen aan alle KYC regels en voorschriften. Het bevat 3 niveaus:

  • Tier 1: tot € 100 aan accountsaldo - voornaam achternaam en land
  • Tier 2: tot € 5.000 aan accountsaldo - adres en geboortedatum
  • Tier 3: tot € 10.000 aan accountsaldo - kopie id/bewijs van woonplaats - id confirmatie met foto (alles geverifieerd)

In de praktijk zijn er weinig spelers die op basis van de KYC moeten voldoen aan de Tier 3 voorschriften.