Bubble Shooter

Het lijkt een eenvoudige game te zijn, maar inzicht en vooruit kunnen denken zijn essentiële vaardigheden om te kunnen winnen.

Zodra je EazeGames bezoekt is het mogelijk om te zien hoeveel spelers er een bepaalde skill-based game spelen. Het is vrijwel altijd het geval dat je het grootste aantal spelers bij Bubble Shooter (Bubble Shot) ziet. Dat gegeven betekend dat dit het meest populaire vaardigheidsspelletje is. Niet zo vreemd ook, want het spelverloop is snel en de speelwijze eenvoudig. Daarnaast zal je juist je inzicht, snelheid en vooruitdenken nodig hebben om je tegenstander(s) te kunnen verslaan. Natuurlijk kan je de bubbels schieten game ook puur ter ontspanning en vermaak spelen, maar doe dat dan zeker in de gratis funmodus met EazeCoins. Wil je voor echt geld gaan spelen met als doel om te gamen voor geld prijzen, doe dit dan vooral met volle concentratie! Gelukkig zal EazeGames wel tegenstander(s) zoeken op basis van je eigen vaardigheidsniveau. Zo blijft het eerlijk en vooral erg leuk.

Bubble Shooter

Speluitleg Bubble Shooter

Op zich heb je geen speluitleg nodig om Bubble Shooter te kunnen spelen. Het spreekt namelijk allemaal wel voor zich. Toch zou je met een beetje verdieping in de spelregels je voordeel kunnen doen. Zo zal je o.a. met kennis omtrent het puntensysteem je voordeel kunnen doen en daarnaast zijn er enkele tips te benoemen.

Het doel: in 120 seconden zoveel mogelijk bubbels te schieten. Jij en je tegenstander spelen precies dezelfde game qua volgorde van de gekleurde bubbels in het game raster. En ook de te schieten bubbels zijn qua kleur in dezelfde volgorde. M.a.w. het is een game waarbij de vaardigheid van een speler bepaalt wie er wint.

Om bubbels weg te kunnen schieten moet je 3 of meer van dezelfde kleur krijgen om te open te laten barsten. Een oranje bubbel schiet je dus tegen het setje van 3 oranje links (zie afbeelding) in het speelveld. Deze zullen verdwijnen en je pakt ook mooi de groene mee omdat die nergens meer aan vast zit. Speciale bubbels (met het EazeGames logo) leveren meer punten op. Uiteindelijk is het de bedoeling om alle bubbels weg te spelen. Als er minder dan 5 over zijn, krijg je speciale bommen om het level uit te kunnen spelen.

Je zal wel gericht moeten schieten. Na 2 schoten zonder bubbels te laten barsten komen de bubbels naar beneden en als het teveel zakt, is het game over. Via de knop links onderin met het oog logo kan je zien welke kleuren bubbels ernaar beneden kunnen komen. Doe hier je voordeel mee als alles te snel zakt, je kan er immers mee vooruit kijken.

EazeGames

Een veel vergeten optie is de bubbel verwissel van kleur optie. De te schieten bal heeft twee halfronde pijlen en dat staat voor het veranderen van kleur. Juist hierdoor zal je mooie combinaties kunnen maken.

Het puntensysteem:

  • Schiet bubbels: +33 punten.
  • Schiet speciale bubbels: +66 punten.
  • Een level met 3 kleuren voltooien: 10.000 punten
  • Een level met 4 kleuren voltooien: 50.000 punten
  • Een level falen: 10.000 punten

MAJOR Bubble Shooter game update

Bubble Shooter vernieuwd

Halverwege juni 2023 was het dan eindelijk zover, de Major update! Een nieuwe stijl, nieuwe functies en een nog leukere speelervaring. Bovenstaande speluitleg is nog steeds aan de orde, maar het zijn de onderstaande extra's die nieuw zijn.

  • Puffer Fish: Match de Puffer Fish om te laten opblazen als een ballon, waarbij alle omliggende bubbels barsten.
  • Piranha: Match de Piranha om het zijwaarts te izen zwemmen en daarmee een pad vrijmaakt door de bubbels.
  • Octopus: Match de Octopus voor een opwaartse zwembeurt om zo alle bubbels op te ruimen.

De eerste spelerservaringen zijn positief en wat ons betreft helemaal terecht. De extra spelelementen en de gehele nieuwe stijl, maakt het een nog leukere game!

Het zal je wellicht al duidelijk zijn dat het een makkelijk te spelen game is, maar als je echt met regelmaat wil winnen, zal je het slim moeten spelen. Succes met oefenen!