One Tap

Met een enkele tik is het mogelijk om je tegenstander te verslaan.

Er zijn geen skill-based games te spelen bij EazeGames die zo snel gaan als One Tap. Je hebt namelijk één tik om geldprijzen te winnen. Wat is ervoor nodig om je tegenstander(s) te verslaan? Snelheid en precisie, dat is alles! Stel deze vaardigheden eerst op de proef in de oefen speelmodus en ga daarna pas voor echte geldprijzen spelen. Op het moment dat je vaker wint dan verliest, is One Tap de game waar je snel veel geld mee kan winnen. Natuurlijk kan je je winsten snel laten uitbetalen. Gamen voor geld is nog nooit zo eenvoudig geweest.

One Tap

Speluitleg One Tap

Er zijn weinig games op deze website waar wij een speluitleg voor hebben geschreven, waar het zo kort kan als bij One Tap. De spelregels zijn namelijk heel erg simpel. Je hebt namelijk één mogelijkheid om op de cirkel te klikken. Hoe sneller en nauwkeuriger je in het midden tikt, hoe meer punten je scoort. Het gaat dus om je snelheid als nauwkeurigheid.

De langere versie: je kiest eerst voor welke geld prijzen je wil spelen. Ga je voor een prijs van 20 EazeCoins, dan zet je er 12 in. EazeCoins is fictief speelgeld en staat dus voor de oefen speelmodus. Wil je spelen met echt geld? Met een inzet van €1,20 kan je €2,00 winnen en met een inzet van €3,00 kan je €5,00 winnen door simpelweg je tegenstander te verslaan. Regelmatig kan je ook deelnemen aan toernooien voor een deel van de prijzenpot.

Welke je ook kiest, de One Tap game zal snel geladen zijn. Je krijgt het speelscherm te zien met een beknopte uitleg. Vervolgens zie je "Maak je klaar". Die tekst verdwijnt en in korte tijd komt op een willekeurige plek de cirkel tevoorschijn. Tik zo snel mogelijk op de cirkel in het midden.

One Tap score

Na de "tik" wordt de balans op gemaakt. De snelheid zie je in beeld en er wordt bekeken hoever de afstand van jouw tik van het midden is. Beide factoren worden beloond met een x-aantal punten. In bovenstaande afbeelding kan je zien wat uiteindelijk de totale score bepaald.

One Tap spelen op je desktop met muis is toch wel lastiger dan je zou denken. Je moet immers je vaardigheid van je muisaanwijzer bewegen goed voor elkaar hebben. Wat dat betreft is het spelen op je smartphone of tablet makkelijker. Je moet dan immers simpelweg zo snel als mogelijk in het midden van de opkomende cirkel tikken.

EazeGames zorgt altijd voor een eerlijk spel. Je neemt het immers altijd op tegen echte mensen als tegenstanders. Zo wordt er gekeken met welk device je speelt en hoe vaardig je bent. Dat is trouwens precies een goede reden om een account aan te maken als je voor echte geldprijzen wil spelen. Zonder kan ook, maar met een account kan je vaardigheid worden bijgehouden.

EazeGames

Geluk komt er verder totaal niet bij kijken als je One Tap speelt. Tenzij je met je ogen dicht wil spelen misschien... Jij en je tegenstander krijgen namelijk de cirkel precies op dezelfde plek in beeld en van de zelfde grootte.