Free Kick Shooter

Scoor zoveel mogelijk punten om je tegenstander te verslaan.

Bij EazeGames is het vrij nieuwe spel Free Kick Shooter best populair. Het zal daarom nooit moeilijk zijn voor het spelsysteem om een tegenstander te vinden met een vergelijkbaar vaardigheidsniveau. Je hebt namelijk te maken met een voetbal game waarbij het toch echt gaat om je skills. Inschattingsvermogen en soms ook wat geduld, het is vereist om je tegenstander(s) te kunnen verslaan. In de basis is het doel eenvoudig. Je moet de voetbal schieten voorbij de muurtjes en keeper. Dat vraagt even wat oefening. Gelukkig is onbeperkt gratis oefenen mogelijk. Op het moment dat je vaardig genoeg bent, is het altijd leuk om te spelen voor echte geldprijzen. Je kan gaan voor een onderlinge wedstrijd en met regelmaat voor toernooien.

Free Kick Shooter

Speluitleg Free Kick Shooter

Is een speluitleg noodzakelijk om Free Kick Shooter te kunnen spelen? Op zich kan je ervoor kiezen om het gewoon te proberen en je zal er dan vanzelf achter komen dat wat uitleg op z'n plaats is. Een voetbal recht vooruitschieten is niet zo'n probleem, maar het is soms ook nodig om effect mee te geven aan de bal.

Desktop

 • Schieten: Druk de linkermuisknop in, sleep omhoog en laat los voor een schot.
 • Effect: Druk na je schot meteen weer de linkermuisknop in, sleep in een richting en laat los om de bal van richting te veranderen.

Smartphone/tablet

 • Schieten: Veeg je vinger omhoog en laat los voor een schot. Hoe sneller je veegt, hoe krachtiger het schot.
 • Effect: Veeg na je schot meteen nog een keer om effect toe te passen en de bal van richting te veranderen.

Wij hebben deze voetbal game uitgebreid getest en zijn erachter gekomen dat het vooral op een desktop met een muist best lastig is om effect toe te kunnen passen. Op een tablet is het alweer eenvoudiger. Het kost hoe dan ook wat tijd om vaardig te worden. Gelukkig werkt EazeGames wel met een spelsysteem die ervoor zorgt dat spelers aan elkaar gekoppeld worden die beschikken over vergelijkbare skills. Daarnaast zal een desktopspeler een tegenstander krijgen die ook op z'n desktop speelt. Zodoende heb je ten alle tijden te maken met een eerlijk spel.

EazeGames

Punten scoor je door goed te mikken en dat in 2 minuten tijd. Zowel jij als je tegenstander(s) krijgen te maken met precies hetzelfde spelverloop qua doelen. Zodoende kan het nooit zo zijn dat de ene speler een voordeel heeft t.o.v. de andere. Ben je echt handig geworden in Free Kick Shooter? Verdiep je dan in het puntensysteem. Je kan dan gaan voor de hoogst mogelijke score:

 • Goal: +10 punten.
 • Kruising: +90 punten.
 • Hoek: +70 punten
 • Onder de lat: +40 punten.
 • Rode bonus doelwit: +80 Punten.
 • Blauwe bonus doelwit: +50 Punten.
 • Groene bonus doelwit: +25 Punten.

Ga je snel spelen om vaak te scoren voor 10 punten en met wat geluk extra punten binnen te harken? Of ga je geduldig te werk en schiet je voor de hoogst mogelijke score met een grotere kans om te missen?